Política

Rajoy compta amb Gallardón per al nou equip directiu del PP

El president del PP no confirma si l'0alcalde de Madrid optarà a la secretaria general del Partit Popular

El president del PP, Mariano Rajoy, ha assegurat que l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, és un dels "actius més importants" que té el partit i per això ha avançat que comptarà amb ell en la propera direcció del PP que sortirà escollida en el XVIè Congrés Nacional que se celebrarà a València els dies 20, 21 i 22 de juny, tot i això, no ha confirmat si el lloc que podria ocupar Gallardón seria el de Secretari General.

"Compto amb ell per a la propera direcció del partit", ha afirmat Rajoy a la Universitat Pontifícia de Comillas ICADE, davant un auditori d'estudiants, on ha ofert una conferència titulada "Per què sí" per explicar les raons per què presentarà la seva candidatura a la direcció del PP.

En el torn de preguntes, un estudiant ha interrogat directament el líder del PP sobre si Gallardón seria el seu secretari general. Rajoy ha definit l'alcalde de Madrid com "un dels actius més importants" què té el PP, tot i que sigui objecte de crítiques".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.