Política

La caixa negra de l'avió estavellat al Brasil apunta a un error mecànic com a causa de l'accident

São Paulo

L'accident de l'avió de la companyia TAM a l'aeroport de São Paulo, al Brasil, podria haver estat provocat per un error mecànic. Així es desprèn de l'anàlisi de les caixes negres.

En la gravació de l'última conversa entre els pilots i la cabina de control s'aprecia com el pilot no pot frenar l'aparell de cap manera. Els mecanismes de frenada no funcionen, i la pista, a més, rellisca a causa de la intensa pluja.

Per tot plegat, l'avió va acabar sortint de la pista i encastant-se contra una gasolinera i va causar la mort de 200 persones. Arran de l'accident es va qüestionar, i molt, l'estat de la pista d'aterratge i si la seva obertura havia estat o no precipitada.

La caixa negra de l'avió que es va estavellar el 17 de juliol a l'aeroport brasiler de Sao Paulo i va causar la mort de 200 persones mostra la desesperació dels pilots perquè la pista rellisca i l'aparell té un problema. El contingut de la caixa negra l'ha revelat la comissió parlamentària que estudia el cas, després que un diari local ha atribuït l'accident a un error humà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.