Política

L'Ajuntament de Sant Sebastià fa una ofrena floral a les víctimes de De Juana Chaos

Política

L'Ajuntament de Sant Sebastià ha homenatjat a les 25 persones assassinades en atemptats atribuïts a Iñaki de Juana Chaos a través d'una ofrena floral feta davant el monòlit en record de les víctimes als jardins d'Alderdi Eder de la capital donostiarra.

L'alcalde de la ciutat, Odón Elorza, amb la resta de la corporació municipal, ha presidit aquesta cerimònia, on hi han estat presents membres de tots els partits amb representació al consistori, PSE, PNB, EA, PP, i EB-Aralar.

Desenes de persones, entre les que hi havia algunes víctimes del terrorisme com el periodista Gorka Landaburu i la eurodiputada Bárbara Dürhkop, s'han sumat a aquesta ofrena feta en silenci davant l'escultura en honor a les víctimes del terrorisme situada davant l'ajuntament.
 
Durant l'acte s'han posat al costat de l'escultura 25 roses blanques en record a les 25 persones mortes en atemptats atribuïts a l'excap del comando Madrid d'ETA, que dissabte va abandonar la presó madrilenya d'Aranjuez.

Després de l'homenatge, que ha acabat amb cinc minuts de silenci, l'alcalde donostiarra, Odón Elorza, ha recordat a Iñaki de Juana que per formar part del "paisatge humà" i de la "ciutadania donostiarra" hauria "de canviar d'actitud i fer més d'un gest moral de reconeixement del dolor i del mal causat a les famílies de les seves víctimes".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.