Política

Multen Esperanza Aguirre per aparcar malament en un acte de partit a Toledo

La Policia Local de Toledo ha multat el cotxe de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, mentre la grua retirava diversos vehicles, entre ells el de la regidora del PP a Toledo, María José Rivas, durant un acte preelectoral celebrat en un restaurant de Toledo.

Els fets han tingut lloc durant una dinar-míting celebrada al restaurant Venta de Aires de Toledo, on el PP ha reunit a uns 600 militants i càrrecs i en la que hi han intervingut el número u al Congrés per Toledo, Arturo García-Tizón, la presidenta del PP de Castella-La Manxa, María Dolores de Cospedal i Esperanza Aguirre.

En un moment del dinar, el president provincial de Nuevas Generacions i regidor a l'Ajuntament de Toledo, Juan José Alcalde, ha pujat a tribuna per advertir de que la grua estava retirant els cotxes mal aparcats, fet del que s'ha responsabilitzat l'alcalde de Toledo, Emiliano García-Page.

Desenes de persones han abandonat el restaurant per comprovar si el seu cotxe continuava allà i alguns, com la regidora Rivas, han vist que la grua se li havia emportat el cotxe per estar aparcat en doble fila.

El cotxe de la presidenta de la Comunitat de Madrid, no se l'han emportat però sí que li han posat una multa, segons han afirmat testimonis presents al lloc dels fets.

El regidor de Trànsit de Toledo, Rafael Perezagua, s'ha limitat a dir que no té constància "de totes les denúncies i multes de trànsit que realitzen els agents de la Policia Local".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.