Política

Segueixen dalt la grua de la Sagrada Família els dos joves que exigeixen la llibertat de Franki

Barcelona

El portaveu de CDC, David Madí, considera una "barbaritat" la condemna de dos anys i set mesos de presó imposada a Francesc Argemí, Franki, per la "bestiesa" d'haver intentat el 2002 despenjar la bandera espanyola que onejava al balcó del consistori.

En declaracions a RAC1, Madí s'ha mostrat sorprès per aquesta condemna, més quan hi ha "un funcionament moltes vegades lent de la justícia i una delinqüència petita i mitjana que entra i surt de les comissaries com de cal sogre".

En canvi, ha denunciat Madí, "una persona que ha comès una bestiesa se la condemna a dos anys i set mesos. És una barbaritat, és dels casos que deixen perplexos".

D'altra banda, els dos membres de la Coordinadora d'Assamblees de Joves d'Esquerra Independentista (CAJEI) que aquest dimarts al matí van pujar a una de les grues de les obres de la Sagrada Familia per demanar la llibertat de Franki han passat la nit lligats a la màquina.

Segons ha explicat un portaveu del col·lectiu en suport de Franki, prop de la Sagrada Família encara hi ha una vintena de persones concentrades, algunes de les quals hi han passat la nit per donar suport als dos joves penjats.

Els dos activistes tenen la intenció de quedar-se dalt la grua fins dissabte, que està previst que se celebri una manifestació a Barcelona a favor del jove empresonat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.