Política

Puigcercós es reunirà amb Camacho per buscar el front pel finançament

Finançament

El president d’Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, ha decidit concretar la seva intenció ja manifestada aquesta setmana perquè el malestar de tots els partits catalans amb la proposta de finançament del govern espanyol acabi en un front comú el més ampli possible i, per això, ha anunciat aquest dissabte que dimecres que ve protagonitzarà una trobada inusual amb la nova presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho.

Més de quatre contra un
L’oferta de Puigcercós, que se suma a la reunió que el govern farà dilluns amb Convergència i Unió també per buscar una postura unitària de pressió similar a la que es va produir durant bona part de la negociació de l’Estatut, no ha rebut encara la confirmació de la part conservadora, però fonts republicanes asseguren que la trobada no només es produirà, sinó que també concretarà el seu objectiu des del moment que Sánchez-Camacho s’ha mostrat crítica aquests dies, per exemple, amb el dèficit fiscal que pateix Catalunya, en vista de les dades de les balances publicades pel ministeri d’Economia.

En un apunt al seu bloc personal, Puigcercós va afirmar ahir també que estava “segur que el PP català no podrà dir que no a un bon finançament per al país”. La formació liderada per Sánchez-Camacho, segons el president d’Esquerra, “no té arguments per resistir-se, ja que la Generalitat valenciana té plantejaments similars a la catalana”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.