Política

Apareix un vídeo de l'alemanya segrestada, que afirma estar "bé"

La televisió privada afganesa Tolo TV ha mostrat un vídeo de la cooperant alemanya segrestada dissabter per un grup d'homes armats en un establiment de menjar ràpid de Kabul, en què la dona afirma trobar-se en bon estat de salut i en què diu que el seu nom és Christina Maier.

Les imatges mostren la dona, asseguda a terra d'una habitació amb el cap cobert per un mocador blanc. Després d'afirmar, en anglès, que es troba "bé", ha procedit a llegir una carta en el llenguatge local, el Dari, sol·licitant l'alliberament de certs presoners, però desconeix als qui es refereix exactament.

No són talibans
La policia afganesa ha assegurat que els milicians talibans no són els responsables del segrest de la cooperant de nacionalitat alemanya, segons el cap de la Unitat d'investigació policial de Kabul, Ali Shah Paktiawal. L'oficial ha informat a més que les autoritats han llançat una "operació de recerca a gran escala" per aconseguir l'alliberament de la dona.

Per la seva banda, el cap de policia de Kabul, Esmatulà Dauladzai, ha considerat "prematur" culpar als talibans del segrest i ha expressat un "enorme optimisme" en la possibilitat que la dona pugui ser posada en llibertat d'aquí a poc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.