Política

Mas reclama a Montilla que negociï directament amb Zapatero el finançament

Sessió de control al Parlament

El cap de l'oposició al Parlament, Artur Mas, ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, que s'impliqui personalment i al més alt nivell en la negociació del futur model de finançament i que sigui ell mateix qui tracti aquest tema amb el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Durant la sessió de control del govern, que ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda, el lider de CiU ha reclamat a Montilla que expliqui quines gestions està duent a terme el govern pel que fa a la negociació del finançament. Montilla, per la seva banda, ha assegurat que el govern "no acceptarà retards ni subterfugis per negociar el finançament".

Pel que fa a la resta de formacions polítiques, Ciutadans ha demanat al president el seu parer sobre la futura llei de referèndums, IC-EUiA sobre la crisi econòmica, PP sobre els projectes independentistes d'ERC, ERC sobre l'educació i el PSC sobre les mesures que activarà el govern per fer front a la crisi econòmica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.