Política

La CORI s'absté a l'hora de votar la seva moció on proposava crear un 'barri roig' de Reus

CAMP DE TARRAGONA

El portaveu de la Coordinadora Reusenca Independent (CORI), Ariel Santamaria, finalment s'ha abstingut durant la votació de la moció que ell mateix havia presentat proposant que es creés una mena de 'barri roig' a Reus, seguint el model d'Amsterdam, amb la finalitat d'eradicar la prostitució ambulant.

Durant la seva exposició, Santamaria ha deixat entreveure que hi ha molts empresaris reusencs que són socis de locals on s'exerceix la prostitució, que podrien estar vinculats amb partits com CiU, PP, PSC o la mateixa CORI. Després d'aquesta afirmació, l'alcalde de la ciutat, Lluís Miquel Pérez, li ha demanat a Santamaria que, o bé provés les acusacions fetes en el pròxim Ple o que demanés disculpes públicament.

El regidor de la CORI ha optat per excusar-se en aquesta mateixa sessió plenària i abstenir-se en la votació. La resta de formacions polítiques, PSC, ERC, ICV-EUiA, CiU i PP, hi han votat en contra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.