Política

Uriel Bertran diu "no" a Puigcercós

Uriel Bertran ha rebutjat l'oferta d'entrar a la nova executiva que està confeccionant Joan Puigcercós i que ha de sorgir del congrés d'ERC. El líder d'esquerra Independentista creu que aquesta negativa "és el millor per a ERC i per tal de seguir poder defensant en el futur -si no s'acompleix el necessari canvi de rumb polític que ha d'afrontar ERC- les propostes d'Esquerra Independentista per rellançar el partit".

En aquest sentit, Bertran creu que això no implicarà cap divisió greu dins del partit perquè el sector que lidera "es compromet amb un treball lleial i constructiu per fer créixer ERC". Tot i així, queda clar que Esquerra Independentista té la voluntat de mantenir la capacitat d'acció d'aquest corrent intern i fins i tot incrementar la seva influència de cara a "tornar a plantejar, si en un futur és necessari, un projecte de rellançament d'ERC".

Malgrat aquesta negativa, Uriel Bertran deixa una porta oberta a que el seu corrent pugui integrar-se en un futur en la direcció del partit, però a condició que hi hagi "un canvi de rumb polític a ERC amb el consens de totes les candidatures".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.