Política

Obama arriba a l'Iraq per entrevistar-se amb dirigents iraquians i nord-americans

Món

El candidat presidencial demòcrata, Barack Obama, ha arribat a Bagdad, on es reunirà amb dirigents iraquians per tractar, entre altres coses, la possibilitat de retirar les tropes nord-americanes en un termini de 16 mesos si guanya les eleccions.

Segons ha informat el portaveu de les forces dels EUA a l'Iraq, Abdelatif Rayan, Obama s'entrevistarà amb els principals càrrecs militars nord-americans de la missió al país àrab. Després de ser rebut a l'ambaixada nord-americana, Obama també es reunirà amb dirigents iraquians, entre els quals el primer ministre, Nuri al Maliki.

Es tracta de la tercera etapa de la gira regional que el candidat demòcrata ha començat pel Pròxim Orient, després de visitar l'Afganistan i Kuwait.

Aquesta és la segona visita d'Obama a l'Iraq, després de la que va fer el gener del 2006 dins d'una delegació del Senat dels Estats Units.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.