Política

El PSC no participarà en l'acte d'Òmnium Cultural i manifesta que no és partidari de pressionar els tribunals de justícia

CATALUNYA

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat aquest divendres que no són partidaris de pressionar els tribunals de justícia amb manifestacions.

Amb aquestes paraules ha replicat l'acte que Òmnium Cultural ha convocat per al pròxim 25 de juny amb l'objectiu de demanar la unitat de la societat catalana i els partits polítics per "fer respectar la voluntat del poble de Catalunya" i per qüestionar la legitimitat del Tribunal Constitucional (TC) per avaluar l'Estatut. Per contra, Zaragoza ha destacat que "el que s'ha de fer és defensar la plena constitucionalitat de l'Estatut".

"El PSC és respectuós amb la feina dels tribunals", ha manifestat, al mateix temps que ha afegit que no donaran excuses perquè diguin que els socialistes estan pressionant el Tribunal Constitucional. "Una altra cosa és que Òmnium Cultural vulgui expressar les seves opinions", ha destacat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.