Política

Vilafant es dota d’un reglament de participació per obrir nous espais d’interlocució

El ple de Vilafant va aprovar ahir el reglament de participació ciutadana, un document que s’ha treballat durant quasi un any a través de diferents tallers i reunions entre ciutadania, entitats del municipi, polítics i tècnics. Un text que ha de ser una eina per “estimular la participació de la ciutadania, en definitiva, el reglament ha de servir per obrir nous espais d’interlocució entre ciutadania i l’administració on poder aportar opinions, propostes o expectatives”.

Aquest reglament de participació que s’ha redactat gràcies a les aportacions dels mateixos vilafantencs i vilafantenques. «Hem volgut que el procés de redacció d’aquest reglament servis per plantar la llavor de la participació ciutadana per això hem volgut que els nostres veïns i veïnes se’l fessin seu», va explicar Meritxell Novillo regidora de participació ciutadana de Vilafant.

“Aquest nou text marcarà -va afegir Novillo- les regles del joc i ens permetrà facilitar l’aportació d’idees i el debat amb l’administració «volem que aquest text ens serveixi per aprendre, tots plegats, a participar i a construir entre tots el nostre municipi. Penso que a través de la participació ciutadana podem generar sentiment de pertinença i cohesió de poble» .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.