Política

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

Els Bombers de Girona imputats per l’1-0 per haver-se manifestat amb l’uniforme en la Plaça del Vi són ara víctimes de la desídia judicial. Es troben ara mateix que no poden reclamar-ne la seva aplicació perquè encara no saben quin jutjat veurà la causa.

En escrit tramès pels dos advocats dels Bombers, Agustí Carles i Albert Carreras, al deganat en data d’avui es recorda que l’11 d’abril d’aquest mateix any es va acordar remetre el procediment al deganat pel seu repartiment entre els jutjats penals de Girona per tal que prengués via el seu enjudiciament i que això encara no s’ha produït.

Es fa notar així mateix en l’escrit que la Llei de l’Amnistia va entrar en vigor l’11 de juny i que aquesta especifica que “les decisions s’adoptaran en el termini màxim de dos mesos (...)”, Això vol dir que el termini per a la seva aplicació acabarà l’11 del mes que ve.

Els advocats manifesten, per tant, en l’escrit que ha fet arribar al Deganat que aquesta situació perquè crea “indefensió” en els seus representats i es demana que es faci el repartiment ràpidament per poder demanar l’aplicació de la llei d’Amnistia el més aviat possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia