Política

Política

Puigdemont aclareix el seu retorn en un acte de Junts a Catalunya Nord

  • VÍDEO: Acte de Junts amb Carles Puigdemont
  • Carles Puigdemont en un acte de campanya a Elna ACN.

Carles Puigdemont intervé aquest dissabte en un acte que Junts celebra als Banys i Palaldà, al Vallespir, a la Catalunya del Nord, per celebrar el quart aniversari de la creació del partit i on hi participen unes 1.400 persones L’acte se celebra en la recta final de les negociacions entre ERC i el PSC per arribar a un acord sobre la investidura de Salvador Illa. Puigdemont ha d’aclarir el seu futur immediat i si , malgrat enfrontar-se a una detenció, manté la intenció de tornar a Catalunya per assistir al debat d’investidura, que si hi ha acord ERC-PSC es podria celebrar la primera setmana d’agost.

Cal recordar que el jutge Pablo Llarena va rebutjar aplicar l’amnistia a Puigdemont pel delicte de malversació i manté l’ordre de detenció de l’expresident a l’Estat. En l’acte al Vallespir, l’expresident de la Generalitat ha d’aclarir si manté el compromís que es va comprometre a complir durant la campanya electoral encara que això suposi la seva entrada a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia