Política

Política

Acord ERC-PSC per canviar l’alcalde dels Pallaresos

Un any ha durat el govern de coalició dels Pallaresos, al Tarragonès. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns al migdia per majoria absoluta la moció de censura impulsada per SOM Pallaresos-Acord Municipal (ERC) i el PSC per desbancar de l’alcaldia Xavier Marcos, d’Independents dels Pallaresos-FIC. Així, el socialista Jordi Sans assumeix el càrrec, que traspassarà a la republicana Maria Grau al tram final de la legislatura.

SOM canvia de parella de ball. Fins ara, governava amb el FIC. La moció ha obtingut sis vots favorables (tres de SOM i tres del PSC) i cinc en contra (tres de FIC, un de Junts i un del PP). Els impulsors del canvi volen “redirigir el rumb del municipi i encarar el futur amb optimisme i energies renovades”.

“Vam arribar a un punt en què la situació s’havia tornat insostenible perquè com a equip de govern no remàvem en la mateixa direcció i en certa manera se’ns menystenia. Vam intentar reconduir la situació però no ha sigut possible”, ha explicat a l’ACN Maria Grau per justificar la moció de censura. Grau ha indicat que de cara els quasi tres anys que queden de mandat un dels objectius serà “estabilitzar el poble” a nivell econòmic i continuar amb la creació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.