Política

guerra a europa

Rússia pren Vovche en el seu avanç a la regió ucraïnesa de Donetsk

L’objectiu final és capturar Pokrovsk, per on passa una carretera important per als subministraments ucraïnesos

L’Exèrcit rus ha informat aquest dilluns que les seves forces havien pres el control del llogaret ucraïnès de Vovche en el seu avanç cap a la localitat de Pokrovsk, situada en una carretera estratègica per a tots dos bàndols del conflicte.

La conquesta de Vovche, a la regió ucraïnesa de Donetsk, se suma a altres dos llogarets ocupats pels russos diumenge passat, segons els comunicats militars. Es tracta dels pobles de Prohres i Yevguenivka, tots dos a Donetsk, i a pocs quilòmetres de Vovche.

Segons el ministeri de Defensa de Rússia l’enemic va perdre en aquest sector del front fins a 400 militars, un tanc i tres blindats en una jornada.

Aquest dissabte els militars russos també van reivindicar el control sobre el poble de Lozuvatske, també a la regió de Donetsk.

La setmana passada l’Exèrcit rus va anunciar la conquesta del llogaret d’Ivano-Drivka, en el camí cap a l’estratègic bastió de Toretsk, un altre dels objectius del comandament rus en aquesta fase de la guerra.

La captura de Toretsk, segons experts, és important per a Moscou, ja que permetria a les seves tropes accedir a una carretera clau per al proveïment de part de les forces ucraïneses desplegades en la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia