Política

política

PSC i ERC signen l’acord d’investidura d’Illa

Ha estat aquest migdia en un acte davant la Biblioteca de Catalunya

No han convocat els mitjans i n’han informat a posteriori

El PSC i ERC han escenificat finalment l’acord a què han arribat per a la investidura com a president de Salvador Illa, i s’han fet una foto aquest migdia davant la Biblioteca de Catalunya, al barri gòtic de Barcelona. Les encarregades de signar-lo, amb dues senyeres de fons, han estat les caps de les respectives delegacions negociadores: Lluïsa Moret, viceprimera secretària del PSC, i Marta Rovira, secretària general d’ERC. Les han acompanyat els respectius equips negociadors al complet.

A l’acte de signatura no s’hi ha convocat els mitjans de comunicació, i tots dos partits tot just n’han distribuït fotografies i n’han informat en un breu comunicat a posteriori. L’executiva d’ERC ja havia aprovat l’acord divendres al vespre, arran de la votació afirmativa de les bases, i dissabte ho havia fet l’executiva del PSC. Els socialistes i els comuns ja van escenificar també el seu acord, aquest cop sí que amb una convocatòria prèvia, dissabte a la tarda amb una fotografia a la biblioteca del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia