Política

política

Aragonès munta la seva oficina d’expresident

Percebrà el 80% del seu sou de president almenys durant una legislatura si no té cap altre salari o càrrec

L’expresident de la Generalitat Pere Aragonès ha configurat avui la seva oficina d’expresident, que tindrà com a cap la que fins ara havia dirigit el seu gabinet, Helena Ricomà. Segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat i recull l’ACN, Aragonès ha escollit també la seva secretària, Sílvia Sabat, i el seu cap de comunicació, Marçal Sarrats, que mantindran els càrrecs que han tingut durant els darrers anys.

A partir d’ara, el republicà percebrà el 80% del seu sou de president, una xifra que té dret a rebre almenys durant una legislatura si no té cap altre sou o càrrec. Després deixarà de cobrar-lo, però quan es jubili tindrà dret a una pensió vitalícia del 60% del sou de president, tal com estableix l’estatut d’expresidents. A part de les retribucions, Aragonès té dret, per llei, a tenir director d’oficina, dos eventuals, escorta, un cotxe oficial i despatx.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia