Política

Duran demana al PSC que corrobori a Madrid la unitat dels partits catalans amb els pressupostos

Política

El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha demanat aquest diumenge al migdia al PSC que corrobori al Congrés de Diputats la unitat dels partits catalans sobre el nou finançament i que no oblidi que els pressupostos haurien de contenir les mesures de finançament.

"A mi em serveix de molt poc que el PSC aquí faci unitat amb CiU, si a l'hora de la veritat, a l'hora de condicionar els pressupostos, el que fa és oblidar-se que els PGE són els que han de contenir les mesures de finançament", ha afirmat durant la XIII Trobada d'UDC del Bages.

Duran ha assegurat que "els pressupostos van molt lligats a la situació econòmica i a la crisi, però també al finançament de Catalunya. Més que mai és necessari abordar el finançament de les comunitats perquè són les que pagaran la factura social de la crisi". En aquest sentit, Duran ha dit que "en aquest moment no hi ha cap notícia positiva per part del govern respecte la crisi econòmica, ni tampoc respecte el finançament". Per tant, "el més calent és a l'aigüera", ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.