Política

política

Els comuns volen començar ja a negociar els pressupostos

Cid recorda que els socialistes s’han compromès a “no facilitar” el projecte del Hard Rock

Els Comuns volen anar per feina i començar a negociar la setmana que ve els pressupostos de la Generalitat per l’any que ve. Ho ha avançat avui el portaveu del grup parlamentari, David Cid, en una entrevista a RNE recollida per l’ACN en la qual recorda que, segons el pacte tancat amb el PSC per investir com a president Salvador Illa, els socialistes s’han compromès a “no facilitar” el projecte del Hard Rock. Va ser el suport d’ERC al macrocasino una de les principals raons dels comuns per dir no als pressupostos de Pere Aragonès. El govern d’Illa va quedar formalment constituït fa deu dies i el president ja va encarregar llavors a la consellera d’Economia i Hisenda, Alícia Romero, començar a treballar en els nous pressupostos aportant un informe al pròxim Consell Executiu, que està previst dimarts que ve.

Sobre la polèmica al voltant del pacte de finançament entre els socialistes i ERC, Cid l’ha tornat a defensar perquè Catalunya té un “autogovern singular”, ha dit apuntant competències com els Mossos d’Esquadra o polítiques penitenciàries. En tot cas, ha recordat que la quota de solidaritat que s’establirà el diferencia del concert econòmic basc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia