Política

estats Units

Robert F. Kennedy Jr. s’uneix a Trump en un acte de campanya a Arizona

El nebot del president John F. Kennedy apareix en un míting del candidat republicà a la Casa Blanca hores després d’haver suspès la seva campanya per donar suport al magnat immobiliari

El candidat republicà a la presidència dels Estats Units, Donald Trump, fa dies que busca donar un impuls a la seva campanya davant el momentum que viuen els demòcrates després del pas al costat de Joe Biden i l’elecció de Kamala Harris com la seva candidata a la Casa Blanca. Divendres al vespre va tenir un d’aquests moments, després que no li hagués sortit com esperava la conversa amb Elon Musk a la plataforma X.

Trump va comptar, aquest divendres en un míting a Arizona, el primer després del final de la convenció demòcrata a Chicago que ha coronat Kamala Harris com a candidata, amb un convidat “especial”, Robert F. Kennedy Jr., que passa oficialment a donar suport als republicans, els adversaris del partit al qual ha militat històricament la seva família, el demòcrata.

El nebot del president John F. Kennedy va compartir escenari amb Trump hores després d’haver anunciat que deixava la seva campanya com a candidat independent per donar suport al magnat immobiliari.

El fill del demòcrata Bob F. Kennedy, el carismàtic exfiscal general assassinat el 1968 a Los Angeles després d’un míting, va ser rebut a l’escenari amb una gran ovació i crits de “Bobby, Bobby!” per la multitud que omplia de gom a gom el Desert Diamond Arena de Glendale, al comtat de Maricopa, i focs d’artifici mentre sonava la cançó My Hero (‘El meu heroi’), dels Foo Fighters, informa l’agència Efe.

Trump va rebre Kennedy amb una encaixada de mans i va comentar que el seu pare i el seu oncle, tots dos assassinats en la dècada de 1969, estarien “mirant” el que passat en aquell moment i se sentirien “molt orgullosos” de Robert Kennedy Jr.

El republicà, informa Efe, va anunciar que el ja excandidat estarà al càrrec d’un equip de treball que crearà, si guanya les eleccions presidencials del pròxim 5 de novembre, per investigar què és el que està causant l’augment de problemes de salut crònic durant dècades en el país i les malalties infantils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.