Política

POLÍTICA

Mario Soler serà el nou regidor d’Esports, Turisme Esportiu i Salut de Tarragona

El govern municipal de Tarragona ja té nou titular de la regidoria d’Esports, Turisme Esportiu, i Salut. Es tracta de Mario Soler que substitueix el fins ara responsable municipal d’aquestes àrees, Berni Álvarez, que la setmana passada va passar a formar del govern del president Illa com a conseller d’Esports de la Generalitat de Catalunya. Mario Soler és graduat en Finances i Comptabilitat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i MBA a CEREM International Business School. Va ser regidor de l’Ajuntament de Tarragona de 2019 a 2023 i, des de fa un any, és senador per la província de Tarragona i portaveu a la comissió d’Hisenda del Senat. La marxa de Berni Álvarez a la Generalitat obliga a l’alcalde Rubén Viñuales a remodelar el Govern. Aquesta reorganització passa perquè la regidora Isabel Mascaró assumeixi l’àrea d’Educació i Europe Direct que s’afegiran a les competències de Hisenda, Serveis Interns i Tecnologia que ja gestiona.

A més d’aquests canvis, la regidora Sandra Ramos passa de ser la tercera tinenta d’alcalde a la segona. I finalment, la regidora Montse Adan esdevé la presidenta de l’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic (EMDE).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia