Política

David Bote, nou president delegat de la Federació de Municipis de Catalunya

L’alcalde de Mataró substitueix Eduard Rivas després de la seva designació com a cap del Gabinet del president de la Generalitat

L’alcalde de Mataró, David Bote, és el nou president delegat de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) després de la renúncia d’Eduard Rivas, ja exbatlle d’Esparreguera, per haver estat designat cap del Gabinet del President de la Generalitat, Salvador Illa. Segons els estatut de la FMC, fins a la celebració d’una nova assemblea per escollir al nou president, el vicepresident és qui assumeix la delegació de les funcions. En un Comitè Executiu, celebrat a principis de setmana es va donar compte de la renúncia de Rivas i es va escollir Bote com a president delegat. Bote, alcalde de Mataró des de l’any 2015, ha format part del Consell Nacional de l’FMC des del 2015 al 2019, i des d’aquesta data fins a l’actualitat ha estat membre del Comitè Executiu de l’FMC i vicepresident de l’entitat. Mentre Bote va apuntar, segons un comunicat de la Federació, que assumia el càrrec per “continuar defensant el municipalisme”, Rivas va assegurar que treballarà “en la millora dels pobles i ciutats” i en el “reforç de les eines perquè els governs locals puguin continuar construint una societat més justa i igualitària”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.