Política

Guerra a Gaza

Les tropes israelianes es retiren de Jenín, Cisjordània, després de deu dies d’incursió

L’operació militar deixa almenys 21 palestins morts

Les forces israelianes s’han retirat aquesta matinada de Jenín i del seu camp de refugiats, a Cisjordània, després de deu dies d’incursió en els quals han matat almenys vint-i-una persones i ferit a desenes més, informa l’agència oficial palestina de notícies Wafa. La incursió militar israeliana ha deixat un rastre de destrucció a la ciutat. Més del 70% dels carrers han quedat arrasats després del pas dels blindats israelians, informen fonts municipals citades per Efe.

De moment, l’exèrcit israelià no s’ha pronunciat sobre si aquesta retirada de Jenín suposa el final de l’ofensiva llançada el 28 d’agost passats sobre Jenín i altres ciutats del nord de Cisjordània, la més gran en dues dècades. Les seves forces continuen molt presents en altres zones d’aquest territori palestí ocupat. Hi ha hagut una gran incursió de l’exèrcit israelià en els camps de refugiats de Nablús i Balata, segons el canal de televisió per satèl·lit qatarià Al Jazeera. I també s’han produït incursions a les zones de Betlem, Hebron i Ramal·là.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia