Política

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

Malgrat la renúncia, la portaveu afirma que seguirà vinculada al partit

La portaveu de Junts a l’Ajuntament de Ripoll, Manoli Vega, ha anunciat que deixa l’acta de regidora per motius “personals i professionals”, segons avança l’ACN. La renúncia es farà efectiva al ple del mes de setembre i Vega explica que els motius que addueix li reclamen “dedicació plena”, i no li permeten continuar exercint les funcions del càrrec municipal “amb la responsabilitat i el compromís” que mereix.

Malgrat la renúncia, l’encara portaveu municipal de Junts afirma que seguirà vinculada al partit. Alhora assegura que les tres persones que a partir d’ara formaran part del grup municipal faran una tasca “excel·lent”. “Les circumstàncies han estat excepcionals i ha estat un inici de mandat complex. He treballat des de l’honestedat i des de la vocació de servei públic, pensant en el benestar de tots els ripollesos i ripolleses”, clou la regidora al comunicat en què ha anunciat la renúncia a l’acta.

El maig del 2022 l’assemblea de Junts per Ripoll escollia per unanimitat Vega com a candidata del partit a l’alcaldia. Agafava el relleu de Jordi Munell, que havia estat alcalde els 12 anys anteriors. En aquell moment, Vega feia tres anys que era regidora de Promoció Econòmica. Entre el 1999 i el 2005 ja havia estat regidora, quan va renunciar al càrrec per passar a presidir la Unió de Botiguers de Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia