Política

política

Diana Riba, número 3 de la candidatura de Junqueras

L’eurodiputada aspira a ser presidenta adjunta d’ERC, càrrec de nova creació

L’eurodiputada Diana Riba serà la presidenta adjunta d’ERC si guanya la candidatura d’Oriol Junqueras. És un càrrec de nova creació que a la pràctica la situa com a número tres de la candidatura, després de Junqueras i Elisenda Alamany, que aspira a ocupar el càrrec de secretària general. La candidatura s’ha presentat oficialment avui al Parc Central de Nou Barris, a Barcelona, i els integrants remarquen el seu accent “municipalista”. Oriol López i Arés Tubau estarien al capdavant de dues secretaries generals, informa l’ACN. Completen la proposta Pau Morales, Isaac Albert, Norma Pujol, Laura Castel, Solés Carabasa, Santi Valls, Laura Pelay i Joan Plana.

Junqueras ha destacat que els integrants de la seva candidatura “entenen i connecten” amb les preocupacions de la gent i que, a la vegada, representen la diversitat del país. Per Alamany, garanteixen la posada al centre de la militància, la reconnexió amb la gent i també la “recuperació” de l’autenticitat i la credibilitat que s’ha perdut. “Volem parlar amb la gent, buscar noves maneres d’apropar-nos i ho farem amb unes persones preparades i molt pròximes a la ciutadania”, ha assegurat. Tot que Junqueras ha deixat clar que es tracta d’una “aposta renovada”, ha volgut “estendre la mà” a tothom, encara que sigui en un futur. “No només d’una altra candidatura sinó a gent que en el seu moment va votar que sí a un acord d’investidura i gent que va votar que no”, ha indicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia