Política

Un mort i nou ferits en la persecució policial d'un presumpte terrorista a Turquia

Un presumpte terrorista ha mort i nou persones han resultat ferides, entre elles diversos policies, en l'explosió d'un cotxe aquest dimarts al sud de Turquia, a l'autopista que uneix les ciutats de Mersin i Adana, durant la persecució policial per detenir un vehicle sospitós.

Segons l'agència turca Dogan, el succés s'ha produït cap a les quatre de la tarda a deu quilòmetres de Mersin, quan un vehicle que era perseguit per la policia ha explotat en impactar contra una barrera d'un control policial instal·lada a la carretera per tallar-li el pas.

L'únic ocupant del vehicle, que portava un cinturó amb explosius, ha mort i nou persones han resultat ferides, encara que no s'ha informat sobre el seu estat.

Les fonts locals no han aportat informació sobre la identitat del presumpte terrorista, encara que han revelat que la policia disposava de dades sobre els seus plans per cometre un atemptat. Tot i que encara no s'ha confirmat oficialment, els mitjans turcs han apuntat que el mort pertanyia al Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.