Política

2 morts i almenys 50 ferits en una cadena d'atemptats a l'Índia

Món

Dos morts i almenys 50 persones han resultat ferides avui a causa de l'explosió en cadena de diversos artefactes en diferents punts de la ciutat d'Agartala, a l'estat nord-oriental de Tripura.

El portaveu de la Policia de Tripura, Nepal Das, ha explicat que un total de tres bombes han esclatar en un període de 30 minuts. Un dels artefactes ha explotat en un mercat popular, mentre que els altres dos han esclatat de forma simultània en una estació d'autobusos.

Els ferits, entre els quals es troben diverses dones, han estat traslladats a l'hospital G.B. Pant Medical College de la ciutat. Les forces de seguretat han acordonat les zones on han esclatat les bombes i els comerços han tancat les seves portes al públic.

L'atac d'avui coincideix amb l'anunci de la victòria electoral del Partit Comunista de l'Índia en els comicis parcials celebrats a l'ajuntament d'Agartala i altres àrees municipals. Els comunistes han aconseguit 123 dels 135 seients que estaven en joc a l'ajuntament de la capital regional. 

En els estats del nord-est indi operen una vintena de grups separatistes que tenen objectius civils i contra les forces de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.