Política

70 morts en dos atemptats suïcides en una fàbrica d'artilleria de Pakistan

Món

Un mínim de 70 persones han mort i 80 més han quedat ferides a conseqüència del doble atemptat suïcida comès pels talibans a la fàbrica d'armes de la ciutat de Wah Cantt, al nord-oest del país, segons han informat fonts mèdiques. Els talibans pakistanesos han reivindicat l'atemptat com a conseqüència de la campanya militar que ha començat el govern a la regió de Bajaur, al nord-oest del país.

Els dos suïcides han fet esclatar la càrrega explosiva que portaven instal·lades als seus cossos davant de l'entrada principal i l'entrada de mercaderies del complex industrial durant un canvi de torn, segons han informat fonts policials a la cadena de televisió GEO.

Tot i que tan sols ha passat un minut entre la primera explosió i la segona, l'atemptat s'ha produït en el moment en què els treballadors abandonaven en massa la fàbrica, en què treballen entre 30.000 i 40.000 persones que es dediquen a la fabricació d'artilleria, tancs i munició antiaèria per a les forces armades pakistaneses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.