Política

CiU es reunirà demà amb Castells però creu que seria millor ajornar la trobada fins al dilluns

CiU es reunirà aquest divendres amb Castells però avisa que per a "un millor èxit de la unitat" seria millor fer-ho després de conèixer els pressupostos de l'Estat, i proposen la data del dilluns, 29 de setembre. CiU ha sigut convocada a una reunió, demà, al departament d'Economia i Finances, a dos quarts de dues del m igdia i ja hi ha confirmat l'assistència.

Tot i això, CiU ha volgut fer constar que creuen oportú exhaurir les vies de diàleg que fins ara han existit en un marc de discreció que permet crear el clima de debat més idoni fins al debat de política general.

Igualment, CiU considera que per fixar una posició més definitiva, és "indispensable" per a les forces polítiques conèixer els detalls dels pressupostos generals de l'Estat, que està previst que es presentin properament per part del govern espanyol. De tota manera, CiU expressa en un comunicat que desitgen que "la reunió de demà no sigui el punt i final de la unitat catalana per abans del debat de política general".
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.