Política

Mahmud Abbas insisteix a reclamar la presència militar internacional a Gaza

El president de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas, ha insistit aquest divendres en la necessitat d'una presència internacional "militar" a la franja de Gaza en el panorama d'un eventual alto el foc que posi fi a l'ofensiva israeliana.

"Ara ens hem de concentrar en els mitjans per obtenir la fi de totes les operacions militars d'agressió i exigir immediatament una presència militar internacional a Gaza", ha dit Abbas a la sortida d'una reunió a Ram Al·lah, a Cisjordània, amb el secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon.

Ban ha estimat que aquesta proposta és "vàlida", però creu que requereix el consens dels principals "socis de la comunitat internacional" implicats en el conflicte.

Hamàs, que controla la franja de Gaza, s'oposa al desplegament d'una força internacional al seu territori, però Israel també s'hi ha manifestat en contra diverses vegades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.