Política

ERC aclareix que no dóna suport a Madrid sinó a la possible subseu de Barcelona

La portaveu del grup parlamentari d'ERC, Anna Simó, ha afirmat avui que el seu partit no dóna suport a la candidatura de Madrid per acollir els Jocs Olímpics del 2016, sinó que avala que Barcelona sigui subseu olímpica.

En roda de premsa, Simó ha deixat clar que "no és un suport a la candidatura de Madrid 2016, sinó un tràmit preceptiu perquè la ciutat de Barcelona pugui materialitzar la petició de ser subseu" de futbol.

Durant els Jocs Olímpics de Barcelona 92, la ciutat de Madrid va ser subseu de Barcelona i va acollir partits de futbol. Per aquest motiu Barcelona ha demanat també ser subseu, un oferiment que l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, ha donat per fet que s'acceptarà.

El 2004, l'actual vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, va negar el seu suport a Madrid en la seva disputa per acollir les Olimpíades de 2012, posició que va desembocar en crides a boicotejar el consum de cava català a la resta de l'Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.