Política

Neix l’associació El Matí amb l’aval de dirigents de CDC i ERC

Política

L’associació El Matí, provinent de l’autodissolt sector crític d’Unió, es va presentar ahir a l’Ateneu Barcelonès amb el curiós aval de destacats dirigents de CDC, UDC i d’ERC. Van fer-hi arribar el seu suport Felip Puig, Oriol Pujol, David Madí i Alfons López Tena (CDC), a més de Joan Puigcercós (ERC) i els eurocandidats Ramon Tremosa i Oriol Junqueras. Els organitzadors van ironitzar que alguns d’ells no hi havien assistit per pressions polítiques “durant” la jornada, al·ludint amb segones al líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida.

A l’acte de la nova entitat, que té un clar signe sobiranista, hi van ser presents de totes maneres prop de 100 persones, entre les quals hi havia l’expresident del Parlament Heribert Barrera; el diputat de CDC Josep Rull; l’exconseller democristià Agustí Bassols; la portaveu del corrent crític d’ERC Reagrupament.cat Rut Carandell; el dirigent de la Plataforma per la Sobirania Víctor Terradellas; el promotor cultural Josep Espar Ticó, i també el membre de l’equip directiu d’Unió Josep Gascón.

Va introduir l’acte Francesc Cabana, i Vicenç Pedret, Carles Puigdomènec i Joan Capdevila van presentar la web Elmati.cat. El manifest denuncia “una manca de lideratge” a les principals institucions catalanes, i aposta per l’Estat propi. Al final van convidar a cava Duran Gran Cremat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.