Política

Artur Mas adverteix que Euskadi pot ser un trofeu més de caça del PSOE

El líder de CiU, Artur Mas, s'ha desplaçat a Euskadi per donar suport al candidat a lehendakari del PNB en un míting aquest migdia a Getxo. Mas ha advertit els assistents que hi ha el perill que els nacionalistes bascos no puguin governar, i que ho faci una força política "controlada" des de Madrid. El polític català ha expressat la seva preocupació perquè "Euskadi es converteixi en un altre trofeig més de caça del partit socialista", com assegura, "ja ha passat a Catalunya".

Aquest advertiment ja el feia ahir el mateix Juan José Ibarretxe, davant els sondeigs que indiquen que el PNB tindria molt complicada la reedició del govern de coalició actual. Per la seva banda, els socialistes bascos insisteixen que no governaran amb el PNB si manté la deriva nacionalista, mentre que els populars fa dies que piquen l'ullet a la formació de Patxi López. El PSE no ha tancat totalment la porta a una pinça PSE-PP per desallotjar els nacionalistes d'Ajuria Enea.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.