Política

Montilla i Chaves es reuniran dimarts al Palau de la Generalitat

Política

El president de la Generalitat, José Montilla, i el vicepresident tercer i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, es reuniran el pròxim dimarts al Palau de la Generalitat per tractar diversos temes com el nou model de finançament i el desplegament estatutari. Així ho han confirmat aquest dimecres fonts de presidència un dia després que Chaves assegurés que iniciarà una "gira" de visites per trobar-se amb els diferents presidents autonòmics per avançar amb el nou model de finançament. Així mateix, també es preveu que es tractin altres temes relacionats amb la relació entre les comunitats i l'Estat.

Segons Chaves, aquestes trobades li faran tenir "una idea més aproximada de quan podrem tenir una data" per tancar el model i la "fórmula" més adient pel nou finançament de les autonomies.

Per la seva banda, la vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, també començarà a parlar amb els consellers d'Economia dels diferents territoris per donar impuls a la reforma del model de finançament. Ja en la reunió que van mantenir a la Moncloa el passat dilluns, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i els vicepresidents, Maria Teresa Fernández de la Vega, Salgado i Chaves, es van comprometre a donar "un impuls definitiu" al nou model de finançament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.