Política

Govern espanyol i partit polítics tornaran a reunir-se el 3 de març per abordar la crisi

Després de la ronda multilateral d'aquest dijous, la comissió ministerial delegada per Zapatero mantindrà reunions bilaterals amb els grups parlamentaris

El govern espanyol i els partits polítics tornaran a reunir-se el dimecres 3 de març per seguir la ronda destinada a buscar un acord sobre mesures econòmiques per sortir de la crisi econòmica. Les reunions tindran caràcter bilateral, començant pel Partit Popular, CiU, el PNB i Esquerra Republicana (ERC).

El portaveu d'ERC al Congrés, Joan Ridao, ha anunciat la nova ronda en la roda de premsa posterior a la reunió multilateral entre la comissió governamental per al pacte i els partits polítics. Segons Ridao, l'executiu ha convocat ja els quatre grups amb representació parlamentària.

El 3 de març, el PP serà el primer a trobar-se amb la ministra Elena Salgado, a primera hora. A les onze del migdia és previst que sigui el torn de CiU. A la tarda, el PNB i ERC seran els que es reuniran amb els representants de l'executiu de Zapatero.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.