Política

Fernández Díaz reclama un "pla d'inspecció específic" per als comerços "regentats per immigrants"

El president del PP a l'Ajuntament creu que s'hi detecta "un major nombre d'infraccions"

El president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat aquest dimarts un "pla d'inspecció específic" per als comerços "regentats per immigrants", ja que, segons ha dit, s'hi detecta "un major nombre d'infraccions".

El regidor del PP ha justificat que la mesura és necessària perquè en aquests locals de Barcelona "s'incompleixen les normatives laborals, d'horaris, fiscals, de sanitat i d'higiene". Fernández Díaz denúncia també que, "moltes vegades", aquests comerços "s'han convertit en una competència deslleial per al comerç tradicional i de proximitat de molts barris de Barcelona".

D'aquesta manera Fernández Díaz ha reclamat al consistori que posi en marxa "un pla específic" i que "faciliti les dades necessàries per a conèixer la realitat sobre el comerç gestionat per immigrants, ja que des del govern municipal al·leguen que aquesta informació no està separada per nacionalitats i no la faciliten".

En una nota de premsa difosa després de la reunió de Fernández Díaz amb el president de PIMEC, Josep González, i amb altres membres de la patronal, s'explica que el regidor popular també considera que "és imprescindible més agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos en els barris per protegir el petit comerç".

A la junta de districte de Ciutat Vella del mes de novembre, el PP ja va proposar un pla d'inspecció dels comerços regentats per immigrants, que va ser rebutjada per la resta de partits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.