Política

Almenys 12 morts i 25 ferits en diversos atemptats a l'Iraq

Els atacs han tingut lloc en la jornada electoral anticipada de les legislatives, que se celebren aquest diumenge

Almenys 12 persones han mort i 25 més han quedat ferides en diferents atemptats que s'han produït aquest dijous a l'Iraq durant la jornada electoral anticipada.

Un dels atacs ha tingut lloc en un col·legi electoral al barri de Mansur, a l'oest de la capital, on han mort tres soldats. El segon atac, en què han mort quatre soldats més, ha succeït al centre de Bagdad. En aquests mateixos atemptats han resultat ferides 25 persones més, la majoria de les quals pertanyien a la policia i l'exèrcit. També hi havia presoners i malalts hospitalitzats.Tots són col·lectius que estaven convocats aquest dijous a votar a les eleccions generals de forma anticipada.

En un altre atemptat, al districte del nord-est de la ciutat, cinc persones més han mort en esclatar un coet contra un edifici.

Els atacs es produeixen quan falten tres dies per a la celebració de les segones eleccions legislatives des de la caiguda del règim de Sadam Hussein i enmig d'unes fortes mesures de seguretat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.