Política

El PP balear respecta la presumpció d'innocència de Matas, però promet contundència si es demostra el contrari

Tot i mostrar-se molt concís en la seva reacció arran de les acusacions contra l'expresident balear, José Ramón Bauza precisa que "imputació no implica culpabilitat"

El president del PP balear, José Ramón Bauza, ha manifestat aquest dimarts el seu respecte per la presumpció d'innocència de Jaume Matas, tot i que també s'ha compromès a actuar "amb contundència" si es demostra el contrari pel que fa a les acusacions que recauen al damunt de l'expresident de la formació i del Govern Balear. No obstant això, l'actual dirigent del PP balear ha afegit que "imputació no implica culpabilitat".

José Ramón Bauza s'ha referit a la situació de Jaume Matas d'una manera molt concisa, després de la confirmació de la imposició d'una fiança per part del jutge contra l'expresident balear arran de la seva imputació en nou delictes de corrupció. El dirigent del PP balear s'ha referit a la necessitat del partit de tancar files a les Illes Balears i al seu propòsit d'aparcar "baronies" i "sensibilitats" en benefici de la unitat del partit.

Bauza ha assegurat que ell pren decisions "amb independència de Gènova [la seu del PP a Madrid]". En clau electoral, també ha advertit que el programa del partit inclourà la lliure elecció dels pares de la llengua vehicular a les escoles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.