Política

El PP exigeix a Zapatero que presenti una qüestió de confiança

Cospedal no ha volgut pronunciar-se sobre la possibilitat que el seu partit presenti una moció de censura

La secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal, considera que després del resultat de les eleccions europees "hi ha motius suficients" perquè el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, presenti una qüestió de confiança al Congrés dels Diputats.

Pel que fa a la possibilitat què el PP presenti una moció de censura contra Zapatero, Cospedal ha dit que les mocions "es presenten, no es comenten" afegint que caldrà veure amb quin suport compten per tirar-la endavant.

El PP s'ha mostrat orgullós de treure més vots que mai a territoris amb càrrecs imputats al cas Gürtel perquè vol dir que "l'estratègia del PSOE" no ha sortit bé.

La número dos del PP ha comparegut en roda de premsa a la seu nacional al final de la reunió del Comitè de Direcció, en què els populars han analitzat els resultats electorals dels comicis. Demà està convocat el Comitè Executiu Nacional, òrgan en el qual són presents tots els presidents autonòmics i regionals del partit.

A més, ha acusat el PSOE d'haver estat el partit que ha portat a terme una campanya "aspra" i ha instat els socialistes que pensin si els dóna resultat les campanyes basades en "la por, l'engany i la desqualificació". Fins a aquest migdia, el cap de l'Executiu, José Luis Rodríguez Zapatero, no havia telefonat a Mariano Rajoy per felicitar-lo per la victòria del PP, ha confirmat De Cospedal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.