Política

CiU designa López Tena assessor de la Generalitat

Mas situa el dirigent independentista a l’Observatori del Dret Privat, de Justícia

CiU va designar ahir el president del Cercle d’Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena, que és conseller nacional de CDC, per a un càrrec parlamentari d’assessor de la Generalitat. Concretament, serà el representant de la federació nacionalista a l’Observatori de Dret Privat de la conselleria de Justícia, on tenen presència els diferents partits.

Amb aquest nomenament, el president de CiU, Artur Mas, ha volgut reforçar López Tena, que és un destacat representant de l’ala independentista de CDC al costat d’Àngel Colom i alguns promotors dels 10.000 a Brussel·les. L’exvocal del Consell General del Poder Judicial substituirà en el càrrec Joan Carles Ollé, que és el nou degà del Col·legi de Notaris.

La federació nacionalista va comunicar ahir a la tarda a la consellera de Justícia, Montserrat Tura, la designació de López Tena com a vocal de l’Observatori. Aquest organisme assessora la Generalitat en matèries com ara el Codi Civil Català i altres qüestions jurídiques que afecten els ciutadans, no pas les institucions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.