Política

El PSOE demana a Cospedal que presenti proves o que dimiteixi

L'executiva federal del partit de Zapatero critica en un comunicat públic la secretària general del PP per les acusacions contra el govern espanyol per suposat espionatge d'alts càrrecs populars

L'executiva federal del PSOE ha recordat aquest dissabte, en un comunicat públic, que ja fa dos dies que la secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal, va llançar les seves acusacions sobre les suposades escoltes il·legals de la policia i la justícia a què estan sotmesos càrrecs del PP no imputats en cap causa judicial.  El PSOE li han retret que encara no ha presentat proves i que, si no ho fa, ha de dimitir.

"Ni ha presentat proves que justifiquin les seves acusacions, ni ha denunciat els fets als jutjats", ha assenyalat en el comunicat el responsable de Llibertats Públiques del PSOE i president de la comissió de justícia del Congrés, Álvaro Cuesta, que ha instat De Cospedal a "demostrar amb proves les seves acusacions o presentar la seva dimissió".

Cuesta continua amb l'escalada dialèctica entre socialistes i populars, insistint que el PP ha llançat una ofensiva contra  l'Estat de Dret "per tapar la corrupció" que esquitxa nombrosos càrrecs i militants del seu partit.

Amb aquests arguments, ha demanat al PP que "reflexioni, que surti de la barricada i que torni al seny institucional en un exercici de responsabilitat democràtica".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.