Política

Rajoy a Zapatero: "Jugar a ser Chávez o al peronisme és una cosa que no li convé a Espanya"

El president del PP critica que el president espanyol impulsi la pujada d'impostots "més gran de la democràcia" i negui que es farà a costa "de les classes mitjanes i treballadores"

El president del PP, Mariano Rajoy, ha censurat aquest dissabte al president del govern espanyol per "obligar" al comitè federal del PSOE a "sumar-se a l'error" de la seva política econòmica, i l'ha etzibat: "Jugar a ser (Hugo) Chávez o al peronisme és una cosa que no li convé a Espanya".

A l'acte de proclamació d'Alícia Sánchez Camacho com a candidata del PP català a la Generalitat, el dirigent popular s'ha referit així al tancament de files del PSOE al voltant de la gestió econòmica del govern de Madrid i del seu president, José Luis Rodríguez Zapatero.

"Zapatero s'entesta en l'error, que és el més greu que està passant amb la política econòmica a Espanya, i avui obliga a tots els seus companys al comitè Federal a que se sumin a l'error. I així no se'n va enlloc. Rectificar no costa res", li ha replicat.

També Rajoy ha criticat que Zapatero impulsi la "major pujada d'impostos de la democràcia" i negui que es farà a costa de les "classes mitjanes i treballadores", i tot seguit li ha advertit: "Jugar a ser Chávez o al peronisme és una cosa que no li convé a Espanya".

Rajoy ha subratllat que el PP està disposat a assolir acords en matèria econòmica amb el govern espanyol, i ha posat com a exemple d'això la lluita contra el terrorisme o la política de defensa, però ha deixat clar que el seu partit no pot ser "còmplice d'una política econòmica absurda".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
rússia

Detingut el cap de control d’armament del ministeri de Defensa rus

barcelona
europa

Alemanya torna a controlar totes les seves nou fronteres terrestres

barcelona
política

Sánchez avisa que el nou finançament autonòmic serà “per a tots els territoris”

barcelona
Política

La regidora de Junts que va denunciar Eduard Pujol demana perdó: “No em va assetjar”

barcelona
unió europea

El comissari Breton dimiteix després d’haver estat apartat de la futura CE

barcelona
tribunals

La defensa de Puigdemont demana recusar un magistrat del TC

barcelona
Política

El TC deixa en suspens els recursos contra l’amnistia del PP i de Page

barcelona
Política

ERC va allargar l’estructura B fins a les eleccions del 12-M

barcelona
estats units

Qui és Ryan Routh, el detingut per l'intent d’assassinat contra Trump

barcelona