Política

La interventora de Santa Coloma reclama rectificar els pressupostos de 2010

En un informe apareix Gramepark, empresa que ha estat intervinguda judicialment per la presumpta trama de corrupció urbanística investigada per Baltasar Garzón

La interventora municipal de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet considera "imprescindible" la rectificació i clarificació dels pressupostos que el consistori preveu aprovar en el Ple Municipal d'aquest dilluns.

En un informe  s'assenyalen un conjunt d'omissions que apareixen en l'expedient inicial i que han de ser modificades abans de l'aprovació definitiva dels pressupostos.

Entre els punts d'aquest informe apareix el pressupost de l'empresa municipal Gramepark, que ha estat intervinguda judicialment per la presumpta trama de corrupció urbanística investigada per Baltasar Garzón i de la que s'està realitzant una auditoria.

La interventora considera que no hi ha cap informe de gestió sobre les causes del desequilibri de Gramepark ni un pla de sanejament en el qual s'indiquin mesures correctores, d'acord amb la Llei d'Estabilitat Pressupostària.

Tampoc s'ha previst en el pressupost d'inversions la quantitat suficient per atendre el pagament de les obres executades i facturades per Gramepark, malgrat que al desembre s'aprovés avançar aquestes quantitats a l'empresa municipal.

En l'apartat dels pressupostos que fa referència al nou personal, la interventora assenyala que no hi ha cap informe per acreditar "la suficiència de crèdit per assumir les retribucions de tot el personal i els contractes temporals vigents".

Segons intervenció, la relació de llocs de treball tampoc incorpora les places del personal que el consistori preveu subrogar amb la dissolució de l'empresa municipal Grametres.

Fonts del Partit Popular de Santa Coloma han confirmat que el grup municipal votarà en contra dels pressupostos per a l'exercici 2010 després de conèixer l'informe de la interventora municipal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.