Guardans es reivindica amb una carta als dirigents de CDC després de fitxar pel govern espanyol

L'encara eurodiputat de CiU, Ignasi Guardans, va voler reivindicar la seva feina a Brussel·les amb l'enviament d'una carta a tots els quadres de Convergència després de la pluja de crítiques rebuda els últims dies pel seu fitxatge pel govern espanyol. El futur director de l'Institut de Cinematografia i Arts Audiovisuals autoavalua la seva tasca com a «ben feta» i s'ofereix a ajudar en el futur tots els membres del consell nacional de CDC.

Tanmateix, Guardans evita a la missiva fer cap comentari sobre la direcció de CDC ni tampoc insinua cap possible dimissió. El nét de Francesc Cambó agraeix: «La confiança dels que un dia van pensar que seria un bon representant del que som», i, en l'única crítica implícita: «Del que hem defensat des de fa tants anys.»

Tremosa, a Flandes

El relleu de Guardans com a futur eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, va visitar ahir el port d'Anvers (Flandes) –el segon més important d'Europa– per reclamar «una revolució logística com la de Flandes», que converteixi Catalunya en «l'Holanda del sud de la Mediterrània». Tremosa creu que l'enfortiment de l'economia és clau perquè: «Només si som econòmicament potents la identitat catalana té viabilitat.» I la deducció que segueix a continuació és que, en un moment en què no hi ha acord de finançament: «Qui escanya econòmicament Catalunya sap el que fa.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.