Política

Camacho diu a Montilla que "no enganyi més" als pensionistes

La popular ha dit que amb Zapatero i amb Montilla perden capacitat adquisitiva

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, que "no enganyi més" als pensionistes perquè es veuran igualment afectats per la pujada de l'IVA que té intenció de fer el govern espanyol al juliol.

Camacho ha fet aquestes declaracions en relació a l'acte que ha portat a terme aquest dissabte José Montilla amb pensionistes a Barcelona. En aquest sentit, la presidenta dels populars ha alertat de la pèrdua de poder adquisitiu dels pensionistes i ha acusat al president espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, de fer una política "d'engany" envers el col·lectiu.

Sánchez-Camacho ha recordat que Zapatero és l'únic responsable de la política del 'pensionazo' que pretén allargar el nombre d'anys de cotització però també el responsable que "milers i milers" de pensionistes catalans hagin perdut i vist com les seves pensions baixaven per la deducció dels 400 euros a les pensions. Segons la dirigent popular aquests diners s'han trobat a faltar molt per part del col·lectiu de jubilats i per això ha alertat de la situació que es podria donar amb la pujada de l'IVA al juliol.

Per tot plegat, ha dit que amb Zapatero i amb Montilla els pensionistes catalans perden capacitat adquisitiva i qualitat de vida. Així mateix, ha reiterat la petició a els dirigents socialistes de no enganyar ni utilitzar més als pensionistes i els ha instat a que els diguin la veritat respecte de la situació econòmica que hauran de fer front.

La presidenta del PPC ha fet aquestes declaracions durant una visita a la 138a Fira de la maquinària agrícola de Sant Josep de Mollerussa. Aprofitant aquest marc, Camacho ha volgut recordar el mal moment econòmic pel qual està passant el sector agrícola i ramader i ha situat el PP com l'únic partit amb garanties de trobar solucions que ajudin a tirar endavant el sector.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.