Política

CiU reclama un cara a cara entre Mas i Montilla

El director de campanya del PSC ha replicat que el seu partit no descarta cap format de debat "de cap de les maneres"

CiU ha demanat aquest divendres un cara a cara electoral entre el seu candidat, Artur Mas, i el del PSC i actual president de la Generalitat, José Montilla.

David Madí, secretari executiu de comunicació i estratègia de CiU, ha fet saber la petició de la seva formació en una taula rodona a Catalunya Ràdio amb els caps de campanya dels partits catalans.

Jaume Collboni, director de campanya dels socialistes catalans, ha replicat que "no descartem cap format de debat de cap de les maneres", i alhora no ha dubtat que "hi haurà un debat a sis bandes". No obstant, Collboni ha manifestat que no és senzill d'organitzar, i ha recordat que per organitzar el debat televisiu dels tres candidats a les eleccions britàniques es van acordar 70 petites mesures.

D'altra banda, el cap de comunicació del PPC, Jordi Cornet, ha assegurat que un debat cara a cara "seria amputar la pluralitat de Catalunya", mentre que el director de campanya d'ICV-EUiA, Marc Rius, ha proposat que hi hagi més debats entre els sis candidats amb representació al Parlament.

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha assenyalat que "portar la campanya a un fals bipartidisme només interessa a dos partits i principalment a Convergència".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.