Política

Granollers Decideix confirma la data del 25 d'abril per a la consulta sobiranista

La plataforma decidirà el contingut de la pregunta el 21 de febrer i aspira a fer arribar la seva proposta al màxim nombre de persones després d'haver obtingut prop de 500 adhesions i el suport de 14 entitats

La segona assemblea de Granollers Decideix ha confirmat aquest diumenge que la consulta popular per la independència a la capital del Vallès Oriental es farà el pròxim 25 d'abril, el mateix dia que a altres municipis de la comarca com Mollet, la Garriga, la Roca, Sant Fost, Tagamanent i Vilanova.

Des de la plataforma s'ha destacat que el principal objectiu a partir d'ara es fer arribar les seves propostes al màxim nombre de persones de la ciutat, tot i que no explicaran els actes de promoció fins la propera assemblea, prevista pel 21 de febrer, dia en el qual també es coneixerà la pregunta que es farà en la jornada de votació.

Granollers Decideix compta fins ara amb 463 adhesions i el suport de 14 entitats: Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran pel Vallès Oriental (AGEVO), Agrupació Sardanista Granollers, Assemblea de Joves de Granollers, Associació Cultural de Ioga Integral Omshanti, Associació Reagrupament Independentista, Casal Popular l'Esquerda, Colla dels Blancs, CDC, els Verds, ERC, JERC, JONC, Jovent Ignorat i Òmnium Cultural.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.