Política

Trias considera que guanyar l'alcaldia de Barcelona no és un "somni" sinó una "realitat"

Creu que CiU "té l'obligació" de guanyar les eleccions municipals després de 32 anys de govern socialista

El líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona i alcaldable de la federació, Xavier Trias, ha afirmat que malgrat que la victòria que li auguren els sondejos a les eleccions municipals "no és un somni", sinó "una realitat".

En una intervenció durant el Dia de CiU a Vic (Osona), Trias ha considerat que CiU té l "l'obligació" de guanyar les eleccions municipals després de 32 anys de govern socialista.

Ha promès que si guanya el 2011, liderarà el canvi "sense sectarismes" i amb "generositat" per fer de Barcelona "l'autèntica capital" catalana.

Per Trias, que ha estat presentat per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, com el futur alcalde de Barcelona, CiU està "en condicions i té l'obligació de guanyar l'Ajuntament de Barcelona", si bé ha instat a seguir "picant pedra" per fer realitat el que auguren les enquestes, que donen a Trias la victòria.

"Ara és el moment de fer el canvi després de 32 anys, per convertir Barcelona en l'autèntica capital de Catalunya, que actuï de capital", ha asseverat, i ha afegit que cal "ser generós" amb el territori i tenir "vocació de servei" al país, a més d'estar "al costat del president de la Generalitat, sigui qui sigui".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.